AGENDA

Donderdag 19 oktober ‘OPEN BUSINESS BORREL 040 (OBB040)’ 17.00 – 20.00

Iedere derde donderdag van de maand kun je op de Open Business Borrel 040 kennis maken met ondernemende mensen uit Eindhoven en omgeving die bezig zijn hun dromen te verwerkelijken, die interesse tonen in de diensten van een ander en die openstaan voor samenwerkingen. Op telkens een wisselende, aansprekende locatie krijgen zij de gelegenheid om in een ontspannen sfeer hun netwerk uit te breiden en inspiratie op te doen. Zonder veel formele regels en poespas. KUNSTHUYS Best is trots de locatie en gastvrouw te mogen zijn van de komende OBB040.

Het team van OBB040 en KUNSTHUYS Best nodigen u van harte uit voor de gezelligste netwerkborrel van Eindhoven e.o. Er is geen lidmaatschap vereist. Introducees zijn altijd welkom en worden dan ook hartelijk door ons ontvangen. Entree €2,- graag contant te betalen bij binnenkomst.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.obb040.nl.

 


Zondag 17 september ‘ABANDONED BEAUTY by Wil Crooymans’ 13.00 – 17.00

KUNSTHUYS Best neemt u mee in de betoverende wereld van fotokunstenaar Wil Crooymans. De schoonheid van de modellen staat zowel in contrast als harmonie met vervallen kastelen, stervende industrie en aan hun lot overgelaten kerken. Laat je ontroeren door de prachtige foto’s van gebouwen, in verzet tegen de tand des tijds, tot leven gebracht met vrouwelijke schoonheid. Maak deze dag kennis met Crooymans en een van zijn modellen.

 


Donderdag 14 t/m zondag 17 september Deelnemer EXCELLENT WOONBEURS ROTTERDAM (stand 19)

Beleef de luxe en voel de sfeer tijdens het vier dagen durende woon & lifestyle event; De EXCELLENT woonbeurs Rotterdam. Fonkelende sieraden, sportieve auto’s, enerverende modeshows en gastronomische lekkernijen.

KUNSTHUYS is exposant en presenteert o.a. de ‘Wachters’ van kunstenaar Adalbert Gans. Zijn lichtobjecten verwelkomen u bij de entree én zijn te bewonderen op onze stand (nr. 19). De reguliere entree tickets voor deze woonbeurs zijn gratis in de galerie verkrijgbaar.

 


Zondag 2 april ‘EXPOSITIE & FEESTELIJKE AFTRAP SAMENWERKING HARRIE SIJBERS’  15.00 – 17.00

KUNSTHUYS organiseert gezamenlijk met Harrie Sijbers een expositie om de samenwerking te bevestigen. Sijbers stopt na 12,5 jaar met zijn galerie Dejavu. Sijbers stopt echter niet met schilderen en daarom nodigen wij u uit voor zijn solo-expositie bij KUNSTHUYS Best. Van 15.00 tot 17.00 verwelkomen Winny Muller en Harrie Sijbers u graag!

 


Zondag 8 januari ‘NIEUWJAARSRECEPTIE 2017’  13.00 – 17.00

Receptie voor al onze (toekomstige) relaties, u en uw vrienden zijn van harte welkom om samen met ons te proosten op een voorspoedig 2017!

 


Maandag 26 december (2e kerstdag)  ‘BRIGHT’ opening najaarsexposite 13.00 – 17.00

Galerie weer verrassend anders, enkele nieuwe kunstenaars en nieuwe werken.

 


Zaterdag 17 & zondag 18 december ‘LUXURY SHOPPING D-LIGHT’ 13.00 – 17.00

Kerstfair met een diversiteit aan luxe cadeau artikelen.

 


Vrijdag 16 december ‘LIGHT UP’ Solo expositie Adalbert Gans 16.00 – 20.00

Vrijdag 16 december vindt de solo expositie ‘Ligh up’ van Adalbert Gans plaats als aftrap van het feestdagenprogramma van het KUNSTHUYS. De ‘Wachters’ van de in Salzburg geboren Oostenrijker vormen het uitgangspunt van deze expositie. Als vuurtorens in de duisternis wijzen zij ons de weg in de donkere dagen. Een unieke techniek van gesmolten acrylplaten, beschilderd met synthetische harsverf in diepe kleuren. Bakens van traditie vertaald naar deze tijd.

 


Zondag 25 september ‘KIJK JE OGEN UIT’ 13.00 – 17.00

Opening nazomer expositie en opening design- & giftshop.