CONTACT

CONTACT

KUNSTHUYS Best
Sonseweg 39
5681 BH Best

+31 (0)40  284 1583
+31 (0)6  130 76801

info@kunsthuysbest.nl
www.kunsthuysbest.nl

OPENINGSTIJDEN

Woensdag t/m Zondag van 13.00 – 17.00 uur.

1e Paasdag gesloten, 2e paasdag geopend van 13.00 – 17.00 uur. Uw gastvrouw is Tilly

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN ONZE ACTIVITEITEN?

Schrijf u hier in voor de KUNSTHUYS-nieuwsbrief en ontvang per kwartaal al onze informatie over toekomstige exposities, inspirerende evenementen, nieuwe kunstenaars en nieuwe werken.

BEZOEK GALERIE

Galerie KUNSTHUYS (Voorheen Galerie De Kei Nuenen) is gevestigd op het terrein van Park Historia, gelegen in de bossen van Best. Wij bevinden ons direct achter Restaurant ’t Boshuys en voor Museum Bevrijdende Vleugels in een voormalige WO-II mobilisatie complex. Galerie KUNSTHUYS is vrij toegankelijk tijdens onze openingsuren en rolstoelvriendelijk ingericht. Voor groepen organiseren wij ook speciale rondleidingen (v.a. € 7,50 p.p.), neem hiervoor contact met ons op voor meer informatie.

BEREIKBAARHEID MET DE AUTO

Vanaf de A2 noord-zuid (richting ‘s-Hertogenbosch)
Neem afrit 27 ‘Best-West’ en ga via de rotonde aan eind van de afrit rechtdoor tot de T-splitsing. Ga hier links en vrijwel direct weer rechts, u rijdt nu parallel aan de A2. Neem op de rotonde de derde afslag (over de A2) en ga vervolgens richting ‘Son en Breugel’ (N620, Sonseweg).

Vanaf de A2 zuid-noord (richting Eindhoven)
Neem afrit 28 ‘Best’ en volg ‘Best-centrum’. Na ca. 1,5 km op de rotonde rechtsaf (over de A2) en ga vervolgens richting ‘Son en Breugel’ (N620, Sonseweg).

Vanaf de A50
Neem afrit 8 ‘Son en Breugel’ en volg ‘Best’ (N620, Sonseweg).

BEREIKBAARHEID MET HET OPENBAAR VERVOER

Recht voor de ingang van Park Historia, het terrein van galerie KUNSTHUYS, is een bushalte. Met lijn 460 reist u ieder uur van het NS station in Best op maandag t/m vrijdag naar deze halte. Let op; in de zomermaanden is er een aangepaste dienstregeling. Kijk voor actuele reisinformatie op 9292.nl.

PARKEREN

Op het terrein van galerie KUNSTHUYS zijn ruim 300 gratis parkeerplaatsen. Voor een plaatsje vlak bij de deur parkeert u niet op het vooraan gelegen parkeerterrein maar rijdt u ’t Boshuys aan de linker- of rechterkant voorbij. U kunt aan beide zijden van galerie KUNSTHUYS parkeren. Ook hebben wij een speciale parkeerplaats voor minder valide en een rolstoelvriendelijke ingang.