KUNSTHUYS

’t KUNSTHUYS (Voorheen Galerie de Kei Nuenen) is gevestigd op het terrein van Park Historia, een prachtig park gelegen midden in de bossen van Best. In deze bijzondere setting bevindt zich sinds mei 2016 galerie KUNSTHUYS in een voormalig WO-II mobilisatie complex. Via de inspirerende beeldentuin betreedt u de galerie die ruimte biedt aan meer dan 1000 werken, van grote namen tot aanstormend talent uit binnen- en buitenland. Een compleet en aanvullend aanbod van schilderijen, foto’s, grafiek, unieke sieraden en objecten in o.a. glas, keramiek en brons. Daarnaast kunt u in onze shop terecht voor originele ‘kunstcadeaus’ en design artikelen.

Het gezellige KUNSTHUYS met al haar prachtige en kleurrijke kunstwerken is een geweldige omgeving voor ontmoetingen. Tijdens maar ook buiten onze openingstijden stellen wij onze galerie dan ook beschikbaar voor uw bijeenkomst. Wat is er mooier dan in een inspirerende omgeving mensen die voor u belangrijk zijn te ontvangen voor bijvoorbeeld een trouwerij, receptie, een wijnproeverij of misschien wel een inspirerende (groeps)rondleiding door de galerie?

KUNSTHUYS is voorzien van een ruime open keuken dus ook een kookworkshop of walking dinner met ‘live-cooking’ behoort tot de mogelijkheden. Ook organiseert interieurontwerpstudio PUUR met regelmaat creatieve workshops in de galerie.