AFSCHEIDSBORREL ZONDAG 10 NOVEMBER 13.00-17.00 UUR

AFSCHEIDSBORREL ZONDAG 10 NOVEMBER 13.00-17.00 UUR

Het team van het KUNSTHUYS ontvangt u graag voor de allerlaatste borrel op de Sonseweg 39 in Best. We nemen afscheid met opgeheven hoofd, met mooie herinneringen, mooie nieuwe kennismakingen. Met trots en pijn in ons hart willen we het mooi afsluiten. In 2005 kwam ik officieel bij de KEI als galeriemedewerker in dienst alwaar ik door Cees Clijsen, mijn schoonvader, begeleid ben. In 2010 werd ik eigenaar. In 2016 verhuisde ik met de galerie naar Best en kreeg het de naam KUNSTHUYS. Vele mensen hebben we blij gemaakt met prachtige kunstwerken. We kwamen bij u thuis adviseerde u en hingen de schilderijen voor u aan de wand. Brachten prachtige sculpturen voor binnen en buiten. Blije mensen, dat was mijn doel. Service stond hoog in het vaandel. Met passie voor kunst, interesse voor mensen was dit een droombaan waar ik ziel en zaligheid in heb gelegd. Zo veel dat het te veel werd. Reeds 15 jaar stond ik met name klaar voor u in het weekend. Dit betekende dus ook dat ik mijn gezin, John, Vic en Jade ieder zaterdag en zondag moest teleurstellen. “Mama gaat naar de galerie”. Ik ben nu blij dat ik vanaf 1 december ieder weekend met het gezin mooie dingen kan ondernemen of gewoon lekker kan thuisblijven. Ik zal het KUNSTHUYS zeker missen, maar ik kom terug. Hoe? Daar ga ik over brainstormen na de sluiting. Ik houd u allen in ieder geval graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. De site van t KUNSTHUYS blijft in de lucht. U kunt ten alle tijden reageren op mijn nieuwsbrieven. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief. Mail me: winny@kunsthuysbest.nl Wilt u advies over kunst of inrichting of bent u op zoek naar een specifieke kunstenaar? Ik help u graag.

Hopelijk tref ik u nog op 10 november a.s. in het KUNSTHUYS.