EVENEMENTEN LOKATIE

Wat is er mooier dan in een inspirerende omgeving mensen die voor u belangrijk zijn te ontvangen voor bijvoorbeeld een trouwerij, receptie, een wijnproeverij of misschien wel zakelijke brainstormsessie? Graag vernemen uw specifieke wensen. We denken graag met u mee om van uw bijeenkomst een succes te maken.

 

Het gezellige KUNSTHUYS met al haar prachtige kleurrijke kunstwerken is een geweldige omgeving voor het houden van creatieve ontmoetingen en bijeenkomsten eventueel in combinatie en een rondleiding langs onze inspirerende collectie. Tijdens maar ook buiten onze openingstijden stellen wij onze galerie dan ook beschikbaar voor evenementen. KUNSTHUYS is voorzien van een ruime, open keuken dus ook een kookworkshop of walking dinner met ‘live-cooking’ behoort tot de mogelijkheden.

 

Daarnaast organiseert ‘Puurworkshop’ diverse decoratieve verftechniek workshops. Tijdens deze workshops leer je op een leuke manier, onder het genot van een hapje en een drankje, hoe je een object een 2e leven kunt geven. Iedereen kan in principe meedoen aan de workshops. In je eentje of met een groep kun je je gemakkelijk aanmelden voor een vooraf geplande workshop. Leuk als activiteit tijdens een vrijgezellenfeest, teambuildingsdag of vriendinnenuitje! Kijk voor meer informatie op; www.puurbinnen.nl.

vergaderarrangementen – klantendag – netwerkbijeenkomst – brainstormsessies – trainingen – (creatieve)workshops – (product) presentaties

DINER

WORKSHOPS

BRUILOFT

KINDERKUNSTHUYS

RONDLEIDING

NETWERKEN