KERSTMARKT & -CADEAU

Laat uw medewerkers zelf het kerstcadeau samen stellen in een fijne kerstsfeer

Als werkgever wilt u uw personeel elk jaar bedankt voor zijn of haar inzet middels een mooi kerstpakket. Hoe mooi zou het zijn als u ieder individuele medewerker een persoonlijk kerstpakket zou kunnen geven? Dat kan! Bij ‘t Kunsthuys laat u de keuze aan uw medewerkers. Uw personeel kan met behulp van speciale munten, ter waarde van een door u vastgesteld bedrag shoppen bij speciaalzaken. Heerlijk rondneuzen onder het genot van een hapje en een drankje. Heeft uw personeel nog munten over bij vertrek? Deze kunnen ook na de kerstmarkt ingeleverd worden bij de deelnemende zaken ook voor service kunt u bij deze speciaalzaken terecht.

Een kerstgeschenk is meer dan een kerstpakket!

Het verzorgt uw totale beleving tijdens het kerst borrelen met live piano muziek, lekker rondkijken in diverse standjes waar een breed assortiment getoond wordt. Op je gemak uitkiezen. Kerstcadeau vult uw avond aan met bijvoorbeeld een heerlijk diner of hapjes en drankjes voor een vast bedrag. Een sfeervol feest voor het personeel! Wij denken met u mee over uw wensen en bekijken samen met u, afhankelijk van de groepsgrootte, welk concept het beste aansluit op uw bedrijf. Onze kerstmarkt komt naar U! Mocht u liever een kerstmarkt op uw eigen locatie houden, dan is dit voor ons geen probleem. Onze deelnemende bedrijven komen graag naar u toe. Voor meer informatie en de voorwaarden, raden wij u aan contact met ons op te nemen.

Heeft u niet zoveel medewerkers om een kerstmarkt te organiseren?

Op 15 december 2017 organiseren wij voor meerdere bedrijven een kerstmarkt. U kunt dan gewoon vanaf 2 personen aansluiten. Wij zullen dan diverse stands hebben zoals: kunst en design, drankenhandel, sieraden, tassen, boeken, diner arrangement, sauna-arrangement en schoonheidsbehandelingen. Wij ontzorgen en nemen de organisatie graag van uw over. Graag horen wij uw wensen zodat wij met u mee kunnen denken welk concept het beste aansluit bij uw bedrijf en medewerkers.