Ans Pullens,

Ans Pullens

Als gepassioneerd Keramist en Mozaïst zoekt Ans de uitdaging in nieuwe technieken en vormen. Met een voltooide opleiding keramiek en een klassieke opleiding Mozaïek als bagage, heeft zij volop ideeën om nieuwe creaties te maken.

Door anders met het materiaal om te gaan dan gebruikelijk, is te zien in haar “Ceramic paintings”. Deze drie dimensionaal schilderijen in unie kleur geven diepte en zorgen voor een bijzonder effect van licht en schaduw. Door de vorm, manier waarop het is bevestigd en verandering van licht gedurende de dag zit er beweging in en blijft het werk boeien. Prachtig, stoer en krachtig. De Ceramic paintings combineren perfect met andere werken, geven diepte en dynamiek

“Don’t waste nice objects”.
De Glass-art serie “Don’t Waste” is een combinatie van hergebruik van bestaande glasvoorwerpen en kunst. Het zijn kunstwerken zonder materiaal verlies of gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Bestaand materiaal samengesmeed tot glassculpturen. Het past perfect in het huidige tijdperk waarin producten snel worden weggegooid en we zoekende zijn naar een manier om minder gebruik te maken van grondstoffen.

In de wandsculpturen laat Ans wederom de combinatie zien van Keramiek en Mozaïek. Ze zijn kleurrijk, vrolijk, krachtig en een “Ode aan de vrouw”.

Categorie
glas, keramiek