PROJECT INRICHTING

Natuurlijk, kunst is mooi! U kunt er van genieten. Maar er zijn meerdere redenen waardoor kunst een goede Investering is. Het kan iets over uw onderneming zeggen. Over uw waarden, normen en doelstellingen. Door uw pand aan te kleden met mooie kunstwerken kunt u uw bedrijf een imago en sfeer geven voor zowel uw klanten, medewerkers als bezoekers. Het zal zeker bijdrage aan een fijne sfeer voor uw werknemers.

BUVO Casting BV Helmond

Driessen HRM Helmond

1. Kunst werkt motiverend
Kunst beïnvloed de werkomgeving en de sfeer. Kleuren stimuleren en motiveren mensen. Een rustig schilderij geeft rust en een intens schilderij kan voor extra energie zorgen. Een mooie werkomgeving zorgt voor inspiratie en kan stress verminderend werken. Als u op kantoor een plek wilt creëren waar u even tot rust wilt komen, dan kan kunst daar een belangrijke bijdrage aan leveren, zodat u en uw medewerkers zich kunnen opladen om vervolgens weer te kunnen pieken.

 

2. Het geeft u de uitstraling die u wenst U als ondernemer wilt een uitstraling creëren wat past bij uw bedrijf
Daar kan kunst u bij helpen. Wilt u betrouwbaar overkomen? Dan kunt u beter voor een behoudener kunstwerk
kiezen waar mensen een prettig gevoel bij krijgen. Bent u een jong en innovatieve onderneming, kunt u voor iets moderns kiezen. Kunst versterkt het gevoel dat mensen bij uw onderneming hebben.

 

3. Kunst inspireert
Ondernemers, bestuursleden en de directie moeten instaat zijn om abstract te denken. In veel bestuurskamers van bedrijven hangen daarom ook abstracte werken. Kunst inspireert u en daagt u uit om anders te denken. Dus de juiste kunst helpt u verder met groeien.

 

4. Kunst is genieten, genieten is kunst
Wanneer u een kunstwerk vindt waar u van houdt, vind u ook een stuk van uzelf. Kunst is genieten. Het juiste kunstwerk geeft u een bijzonder gevoel waar u telkens van opvrolijkt. Het is niet alleen investeren in het bedrijf maar ook in uzelf. Kies daarom iets wat bij u past. Kies uiteindelijk vanuit uw eigen gevoel. ’t KUNSTHUYS helpt u daar graag bij.